Hoteluri Constanta

Cauta in: nume   adresa  

Cauta un hotel in apropiere de
sortare:
Ultimele rezervari
Alte orase:Hoteluri Constanta Hotel Carol Constanta

tel. rezervari: 0372 439 246
Str. Mihail Kogalniceanu nr. 15, Constanta   vezi pe harta
Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol Hotel Carol
Harta

Hotel Carol Constanta este gazduit de un imobil proiectat in anul 1913 de echipa inginerului Anghel Saligny, care a apartinut unui avocat celebru al acelor timpuri, devenit monument istoric datorita arhitecturii originale, situat in central orasului Constanta, unde orice adiere de vant aduce sunetul si mirosul marii.

Perfect situat in centrul orasului, hotelul Craol se afla in apropierea principalelor obiective istorice si turistice din Constanta: Muzeul de Arta, Muzeul de arta populara, Muzeul Marinei, Muzeul de Istorie si Arheologie, Edificiul roman cu mozaic, Acvariul si Portul turistic Constanta.

Aici vei descoperi rafinamentul, eleganta si opulenta unor incaperi generoase care, prin designul si arhitectura clasica, te poarta pe aripa istoriei, in timpurile pe care un le-ai trait, dar pe carea cum ai ocazia sa le cunosti.

Hotel Carol Constanta - Cazare

Hotel Carol Constanta are 24 de spatii de cazare (camere single - 15 m2, camere duble - 25 m2 si apartamente - minim 35 m2).

Dotari spatii de cazare:

  • minibar;
  • seif;
  • aer conditionat;
  • halat si papuci de baie;
  • TV;
  • uscator de par;
  • internet wireless;
  • cablu TV;
  • incalzire centralizata.

Hotel Carol Constanta - Cazare

Sala de fitness, jacuzzi si sauna sunt mereu la dispozitia clientilor hotelului. Pentru relaxare si confort, va stau la dispozitie profesionisti in masaje terapeutice, refelxoterapii, echilibrari energetice.

Pentru organizarea de evenimente dispunem de sali de conferinta: Ferdinand - 50 locuri, Kogalniceanu - 15 locuri si salonul Carol - 16 locuri.

Restaurantul elegant si discret este locul perfect pentru o cina romantica, dar si pentru mese festive, cocktailuri, pranzuri de afaceri.

Hoteluri Constanta din categoria Hotel Constanta 4*
Hotel Carol     Hotel Maria     Hotel Zodiac    
Noi platim impozitele in Romania.
© copyright 2009-2020
Rezervarile efectuate - online sau offline - sunt transmise si gestionate de tourneo.ro.