Hoteluri Constanta

Cauta in: nume   adresa  

Cauta un hotel in apropiere de
sortare:
Ultimele rezervari
Alte orase:Hoteluri Constanta Hotel Arion Constanta

tel. rezervari: 0372 500 507
Str. Lirei nr. 35B, Constanta   vezi pe harta
Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion Hotel Arion
Harta

Modern, elegant si complet renovat, Hotel Arion Constanta este situat in vecinatatea Portului Constanta (langa Far), cu o vedere de ansamblu a acestuia, la 3km de gara si la 10 minute de centrul orasului. Este solutia ideala pentru sejurul dumneavoastra la mare sau pentru calatorii in interes de afaceri, de scurta sau lunga durata.

Hotel Arion Constanta - Cazare

Hotel Arion are un total de 65 de camere: 56 camere duble, 11 apartamente clasificate la 3 stele si 9 camere duble, 4 apartamente de 2 stele. Pentru nefumatori hotelul are destinate 10 camere.

Dotari camere la Hotel Arion:

  • telefon;
  • internet gratuit
  • televizor;
  • aer conditionat;
  • seif;
  • grup sanitar propriu cu cabina de dus.

De asemenea, toate camerele si apartamentele noastre sunt dotate cu bucatarii utilate complet. Apartamentele sunt echipate cu pat matrimonial in dormitor, iar in living cu o canapea extensibila de 2 locuri.

Cum siguranta este importanta pentru clientii nostri, atat spatiile comune, receptia si holurile, cat si exteriorul cladirii sunt monitorizate permanent de un sistem video performant, iar accesul in camere se face pe baza de cartela magnetica. Spatiile de cazare sunt prevazute cu alarma pentru incendiu cu senzori de fum si temperatura.

Hotel Arion Constanta - Dotari & servicii

Hotel Arion Constanta - Restaurant

Restaurantul hotelului are o capacitate de 45 locuri si este deschis pana la ora 22:00.

Hotel Arion Constanta - Sala de conferinte

Sala de conferinte este echipata cu videoproiector, ecran retractabil, flipchart, instalatie de sonorizare (mixer, microfoane, boxe, dvd), internet wireless, capacitate 45 de locuri.

Hoteluri Constanta din categoria Hotel Constanta 3*
Hotel Class     Hotel Megalos     Hotel Guci     Hotel Ferdinand     Hotel Oxford     Hotel Arion     Hotel Pacific    
Noi platim impozitele in Romania.
© copyright 2009-2020
Rezervarile efectuate - online sau offline - sunt transmise si gestionate de tourneo.ro.